Suositukset

Tässä muutamia asiakkaidemme meistä antamia suosituksia.


Yhteistyö PK-Painon kanssa on jouhevaa ja palvelu heillä on erityisen nopeaa

Pirkan Kierros on yli kymmenen vuoden ajan tilannut suurimman osan kaikista painotöistään PK-Painon kautta. Tämän kokemuksen perusteella voimme lämpimästi suositella PK-Painoa muillekin!

Yhteistyömme on ollut jouhevaa, palvelu erityisen nopeaa, hinnat kilpailukykyisiä, erityisenä vahvuutena pidän puolivalmiiden materiaalien valmistamista painokuntoon, ohjeistuksella “niin kuin ennenkin”. Arkistosta löytyy nopeasti vanhat painomallit uudelleen käytettäväksi. Uusia painotuotteita suunniteltaessa olemme saaneet ammattimaisia vinkkejä toteutukseen. PK-Painon väki on myös rehellisesti kehottanut teettämään tietyt työt toisaalla silloin, kun tietävät työn soveltuvan paremmin toisen tyyppiseen tuotantoon.

– Outi Kartano, toimistonhoitaja, Pirkan Kierros, Tampere


Painotyöt sujuvat aikataulun ja sopimuksen mukaan

PK-Painon kanssa asiat sujuvat aina aikataulun mukaan ja usean vuoden yhteistyön myötä voin suositella heitä niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin yhteistyökumppaniksi. Yrityksessä on erinomainen positiivinen tekemisen meininki ja hinta-laatusuhde on mielestäni mitä parhain. Suosittelen : )

– Petteri Silvola, yrittäjä, Tampere


Olemme olleet tyytyväisiä palveluun

Yhdistyksemme on käyttänyt PK-Painon palveluja vuodesta 2009.  Painatamme heillä jäsenlehtemme ja lisäksi olemme käyttäneet palveluja pienempiinkin töihin. Olemme olleet tyytyväisiä palveluun ja tuotoksiin. Painojälki on ollut siistiä ja jos jotain pientä viilattavaa on tullut, paino on korjannut
ja myös korvannut tapahtuneen.

PK-paino on pysynyt AINA sovituissa aikatauluissa. Olemme myös helposti saaneet lisäpalveluja, kerran jopa paniikin iskiessä koko lehden taiton – ja nopeasti senkin! PK-Painon asiantuntijoilta saamme aina myös helposti ymmärrettäviä neuvoja mahdollisimman laadukkaan painovalmiin tuotteen saamiseksi.

– Ritva Merinen, toiminnan koordinaattori, Mielenterveysyhdistys Taimi ry


PK-Paino on mukavan kokoinen perheyritys

PK-paino on mukavan kokoinen perheyritys, missä tutuksi tulleet Anne ja Tommi palvelevat meitä aina ystävällisesti ja nopeasti. Tilauksemme toimitetaan joustavalla aikataululla ja työn laatu on jämptiä ja korkealuokkaista.

– Sirkku Viskari, johdon assistentti, TAYS Sydänsairaala


Asiointi on mutkatonta ja helppoa

PK-painon kanssa asiointi on helppoa ja mutkatonta. Jälki on hyvää, asiantuntevia neuvoja saa kysymällä ja aikatauluissa on usein joustovaraa. Jälkimmäisin on orkesteritoiminnan kannalta välttämättömyys, sillä esimerkiksi konserttiohjelmat voivat muuttua vielä edeltävänä iltanakin. Suosittelen lämpimästi PK-painoa yhteistyökumppaniksi erityisesti sellaisille tahoille, joille äkilliset muutokset ja nopea työtahti ovat arkipäivää.

– Maija Leino, tiedottaja, Tampere Filharmonia


Yhteistyötä jo vuosikymmenien ajan

UKK-instituutti on tilannut painotöitä PK-painolta jo muutaman vuosikymmenen ajan. Yhteistyö on sujunut joustavasti ja olemme olleet tyytyväisiä painotyön laatuun.

Arvostamme PK-painon luotettavuutta ja nopeutta koko prosessin läpiviennissä alkaen tarjouspyyntöön vastaamisesta painotyön toimittamiseen saakka. Jos lähettämässämme aineistossa on jotain teknisiä ongelmia, painosta otetaan heti yhteyttä ja tiedostot saadaan kuntoon ennen painotyön aloitusta.

– Tuula Äyräväinen, julkaisusihteeri, UKK-instituutti